دانشنامه جهانی شدن

تماس بگیرید

اطلاعات کتاب

نویسنده: آنابله مونی ,پنس اووه واندرلیش, ویلیام کلمن

مترجم:علیرضا طیب

انتشارات: امیرکبیر

سال انتشار:1394

کد شابک:9789640017821

درباره کتاب

جهانی شدن به یکی از مهم­ترین اندیشه­های زمان ما تبدیل شده است. مفهومی است که دارد جهانی را که در آن به سر می­بریم شکل می­دهد و باید همگان را تشویق کرد تا به شکل هر چه مبسوط­تری درگیر این بحث شوند.
دانشنامه جهانی شدن، گشت و گذار در هزارتوی نوشته‌های موجود درباره جهانی شدن را برای خوانندگان آسان‌تر می­سازد. کتاب حاضر سعی در شناسایی برخی از اصطلاحات و مفاهیم کلیدی حوزه بررسی‌های جهانی شدن و معرفی بحث­وجدل‌های محوری مطرح‌شده ازسوی دانشمندان مختلف دارد. مدخل­های دانشنامه جهانی شدن که شمار آن‌ها به نزدیک 570 درآیند می­رسد و بسیاری از آن‌ها را نمی­توان حتی در دانشنامه­های چندجلدی انگلیسی­زبان همین حوزه یا حوزه­های دیگر هم یافت به سه دسته کلی تقسیم می­شوند: مدخل­هایی که به معرفی نهادها و سازمان­ها اختصاص دارند که در بحث جهانی شدن پیوسته از آن‌ها یاد می­شود؛
مدخل­های مربوط به مفاهیم، پدیده­ها و روندها؛
مدخل­های معرفی­کننده اندیشه­ورزان بزرگ جهانی شدن.
این سه دسته با هم مجموعه گسترده­ای از مرجع­های مورد استناد را تشکیل می­دهند که می­توانند منبع خوبی در اختیار خواننده قرار دهند تا هنگام تحقیق در مورد جنبه یا موضوع خاصی در مباحثه جهانی شدن بدان رجوع کند. کتاب حاضر را می­توان گام نخست برای آشنایی با هر موضوع، و راهنمایی برای شناسایی مسائل اصلی مربوط قلمداد کرد.
مفاهیم، توصیفات و منابع ارائه‌شده در کتاب حاضر می­تواند شناخت اساسی و استواری از حوزه مطالعاتی پیچیده جهانی شدن دراختیار خوانندگان اعم از استادان، محققان و دانشجویان رشته­های خویشاوند با مبحث بینارشته­ای جهانی شدن بگذارد.