برندسازی تا رسیدن به اوج
540,000 تومان
مولف:کاترین کاپیلا
مترجم:خلیل جعفر پیشه
نشر: بازاریابی
توضیحات:
پیشگفتار
برند را با نگرشهای مختلفی تعریف كردهاند، نام و نشان تجاری، هویت، اعتبار، نیكنامی، تصویر ذهنی مشتریان از یك فرد یا بنگاه اقتصادی، و … اما خانم كاترین كاپیتا، نویسندهی این كتاب، تعریف جدیدی ارائه كرد، “وعدهی ارزشمند.” او گفت برند وعدهی ارزشمند خاصی است كه مورد پسند میباشد و به رسمیت شناخته میشود. برند شخصی وعدهی ارزشمند خاصی است كه شما را از سایرین متمایز میسازد، و برند كاروكسب وعدهی ارزشمند خاصی است كه سازمان شما را از سازمانهای دیگر متمایز میسازد. كارآفرینان افسانهای فراوانی را میتوان یافت كه برند كاروكسب خود را با برند شخصی به هم پیوند زدهاند و رویكرد برند جفتی را دنبال میكنند.
همانطور كه ملاحظه میكنید، نویسنده، وعدهی ارزشمند را با یك جامعیتنگری نشان میدهد، (نكتهای كه در سراسر كتاب مشهود است.) وقتی این كتاب را كه به زیبایی به كارآفرینان هوشمند نشان میدهد كه چگونه یك ایدهی كوچك را به یك برند بزرگ تبدیل كنند، مطالعه میكردم، خیلی به یاد پیتر فیسك و آموزههای نابش در كتاب “پرورش نبوغ بازاریابی” افتادم كه تأكید میكرد برای اینكه در بازار نابغه شوید باید نگاهی سیستمی و جامعنگر داشته باشید. همچنان كه او پیوند بین نیمكرهی راست و نیمكرهی چپ مغز، پیوند بین ایدههای ساختارشكن با اقدامات عملی، پیوند بین نگاه از بیرون به درون با نگاه از درون به بیرون، و پیوند بین اهداف كوتاهمدت با اهداف بلندمدت را به ما نشان میدهد و راههای اجرایی كردن آنها را بازگو میكند. كاترین كاپیتا هم در سراسر كتاب ضمن سادهگویی و سادهسازی مطالب پیچیده حوزهی كارآفرینی و برندینگ، به جامعیتنگری بین برند كارفرمایی و برند كاركنان، جامعیتنگری بین برندینگ سایبری با برندینگ آجرملاتی، جامعیتنگری بین ایدهآفرینی و كارآفرینی و… میپردازد.
این نگاه و نحوهی نگارش در سراسر كتاب موج میزند. برای مثال، در جایی مینویسد یك رابطهی قوی بین دست و مغز هنگام نوشتن افكار و ایدهها به وجود میآید. در خلاقیت و یادگیری دستنویسی قدرتمندتر از تایپ كردن است. حركات پشتسرهم انگشتان هنگام نوشتن، نواحی مغزی مرتبط با نیمكرهی تكلم و حافظه را فعال میسازد، پس ابتدا بنویسید و سپس تایپشان كنید، نتیجهی متفاوتتری حاصل میشود.