سفر ایکیگای (راهنمای کاربردی برای رسیدن به سعادت و شادکامی و هدفمندشدن زندگی به روش ژاپنی)

320,000 تومان

اطلاعات کتاب

نویسنده: هکتور گارسیا، فرانچسک میرالس

مترجم: آزاده مسعودنیا

انتشارات: ثالث

سال انتشار: 1401

کد شابک: 9786004054768

درباره کتاب

در سفر ایکیگای، نویسندگان هکتور گارسیا و فرانچسک میرالس پرفروش‌ترین کتاب بین‌المللی خود را یک گام جلوتر می‌برند و با نشان‌دادن اینکه چگونه می‌توانید ایکیگای خود را ازطریق تمرین‌های عملی، مانند به‌کار بردن عادت‌های جدید و پا بیرون گذاشتن از منطقه امنتان فرابگیرید، به خوانندگان خود کمک می‌کنند.

ایکیگای مکانی است که اشتیاق ما (آنچه را که دوست داریم) ، مأموریت (آنچه امیدواریم در آن سهیم باشد)، شغل (هدایایی که باید به دنیا ارائه دهیم) و شغل (چطور اشتیاق و استعداد ما می‌تواند به معیشت تبدیل شود) درهم می‌آمیزد تا به ما یک معنای شخصی ببخشد. این کتاب به ما کمک می‌کند تا همه این عناصر را جمع کنیم و بتوانیم از یک زندگی متعادل لذت ببرید>

ایکیگای ما بسیار شبیه تغییر است: چیزی ثابت است که بسته به اینکه در کدام مرحله از زندگی قرار داریم تغییر شکل می‌دهد. «دلیل بودن» ما در 15سالگی و 70سالگی یکسان نیست. این کتاب ازطریق سه بخش به شما کمک می‌کند آن را بپذیرید – به‌عنوان ابزاری برای انقلابی در آینده خود به شما کمک می‌کند تا بتوانید گذشته‌تان را درک کنید بنابراین می‌توانید از حال خود لذت ببرید.

 

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “سفر ایکیگای (راهنمای کاربردی برای رسیدن به سعادت و شادکامی و هدفمندشدن زندگی به روش ژاپنی)”