دانشنامه جهانی شدن
تماس بگیرید
اطلاعات کتاب
نویسنده: آنابله مونی ,پنس اووه واندرلیش, ویلیام کلمن
مترجم:علیرضا طیب
انتشارات: امیرکبیر
سال انتشار:1394
کد شابک:9789640017821
درباره کتاب
جهانی شدن به یکی از مهمترین اندیشههای زمان ما تبدیل شده است. مفهومی است که دارد جهانی را که در آن به سر میبریم شکل میدهد و باید همگان را تشویق کرد تا به شکل هر چه مبسوطتری درگیر این بحث شوند.
دانشنامه جهانی شدن، گشت و گذار در هزارتوی نوشتههای موجود درباره جهانی شدن را برای خوانندگان آسانتر میسازد. کتاب حاضر سعی در شناسایی برخی از اصطلاحات و مفاهیم کلیدی حوزه بررسیهای جهانی شدن و معرفی بحثوجدلهای محوری مطرحشده ازسوی دانشمندان مختلف دارد. مدخلهای دانشنامه جهانی شدن که شمار آنها به نزدیک 570 درآیند میرسد و بسیاری از آنها را نمیتوان حتی در دانشنامههای چندجلدی انگلیسیزبان همین حوزه یا حوزههای دیگر هم یافت به سه دسته کلی تقسیم میشوند: مدخلهایی که به معرفی نهادها و سازمانها اختصاص دارند که در بحث جهانی شدن پیوسته از آنها یاد میشود؛
مدخلهای مربوط به مفاهیم، پدیدهها و روندها؛
مدخلهای معرفیکننده اندیشهورزان بزرگ جهانی شدن.
این سه دسته با هم مجموعه گستردهای از مرجعهای مورد استناد را تشکیل میدهند که میتوانند منبع خوبی در اختیار خواننده قرار دهند تا هنگام تحقیق در مورد جنبه یا موضوع خاصی در مباحثه جهانی شدن بدان رجوع کند. کتاب حاضر را میتوان گام نخست برای آشنایی با هر موضوع، و راهنمایی برای شناسایی مسائل اصلی مربوط قلمداد کرد.
مفاهیم، توصیفات و منابع ارائهشده در کتاب حاضر میتواند شناخت اساسی و استواری از حوزه مطالعاتی پیچیده جهانی شدن دراختیار خوانندگان اعم از استادان، محققان و دانشجویان رشتههای خویشاوند با مبحث بینارشتهای جهانی شدن بگذارد.